Om MicroCMS

De fleste virksomheder har efterhånden en webside, men er den holdt ajour? Selvom der sker mange forandringer i virksomheden, forsømmer mange at holde deres webside ajour. Nye medarbejdere, nye produkter, nye prislister  – oplysninger som bør være aktuelle og ikke forældede. Men hvorfor bliver websiderne så ikke holdt ajour?

Årsagerne kan være mange, eksempelvis:

  • Ham der lavede websiden arbejder ikke længere i virksomheden.
  • Det er for besværligt at lægge nye tekster og billeder på.
  • Det er for dyrt at have en CMS-baseret webside (online redigering).
  • Der er alligevel ingen som besøger den, så det er ligemeget.

Det behøver faktisk ikke være så vanskeligt...

MicroCMS – nem og billig webside redigering
Med MicroCMS er det både nemt og billigt at holde virksomhedens webside ajour. Enten anvendes virksomhedens nuværende webside som udgangspunkt, eller en helt ny designes. Med et login får virksomheden adgang til redigeringsværktøjet MicroCMS, og herfra er det muligt at ændre menuer, tekster, billeder, dokumenter etc.

Det er nemt fordi MicroCMS kun indeholder de funktioner de fleste har brug for. Så alle de funktioner som de fleste alligevel ikke bruger, forvirrer ikke, og der er mindre at skulle sætte sig ind i. Der følger en manual med MicroCMS, som med eksempler gennemgår alle værktøjets funktioner. Og skulle det alligevel drille, er vi altid klar til at hjælpe.

Websider er ikke raketvidenskab, og det skal derfor heller ikke koste som det. Vores filosofi er, at det skal være være overkommeligt at komme igang med at bruge MicroCMS. Hver måned betales abonnement for hosting af websiden samt fuld adgang til MicroCMS’ funktioner, og der følger naturligvis ubegrænset antal e-mail adresser med.

MicroCMS - et produkt fra CombiTech ApS

 


 Nyheder

01/10/09
GTI Logistics A/S

Nystartet speditør virksomhed har fået et visitkort på internettet.

 

30/08/09
Fællesvejens Auto
Så er den lokale mekaniker i Vebbestrup kommet på nettet med en MicroCMS løsning, så siden er nem at redigere.